Ομελέτα special με ζυμαρικά

 Ομελέτα special με ζυμαρικά

Υλικά

  • 2 φλιτζ. τσαγ. βρασμένα σπαγγέτι Νο 6
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κύβους 
  • 8 αυγά 
  • 1 φλιτζ. τσαγ. τσένταρ τριμμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 
  • Αλάτι
  • Φρέσκο πιπέρι μαύρο τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίξτε τα αυγά και χτυπήστε τα με έναν αυγοδάρτη. Αλατιπιπερώστε .Προσθέστε τις ροδέλες του κολοκυθιού , το τυρί, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα βρασμένα σπαγγέτι.Ανακατέψτε τα με μια πιρούνα.

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ρίξτε 1 κ. σ. ελαιόλαδο και τοποθετήστε την σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί αδειάστε το μείγμα στο τηγάνι και αφήστε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5'-6' από την κάτω πλευρά. 
Μετά βάλτε το τηγάνι στον φούρνο και ψήστε την πάνω πλευρά της ομελέτας στο γκριλ για 10'.Σερβίρετε την ζεστή.

Συμβουλή. Μπορείτε να εμπλουτίσετε την ομελέτα σας με αρακά ή καλαμπόκι.

Πηγή: athensmagazine

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο