Αργεντίνικη ομελέτα Γραχάμο

Αργεντίνικη ομελέτα Γραχάμο

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 180 γρ. βραστό ζαμπόν από μπούτι χοιρινό ή Χαμόν
  • 100 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόψε τις πατάτες σε μπαστουνάκια και τηγάνισέ τες.Στη συνέχεια πάρε χαρτί κουζίνας και και βάλε τις πατάτες πάνω να απορροφήσει το λάδι

Κόψε τώρα το ζαμπόν σε πολύ λεπτές λωρίδες.Σε ένα τηγάνι ζέστανε καλά λίγο ελαιόλαδo και σόταρε το ζαμπόν μέχρι να γίνει τραγανό.
Αφού χτυπήσεις τα αυγά σε ένα μπολ, άδειασέ τα πάνω στο ζαμπόν και άσε τα να τηγανιστούν σε μέτρια φωτιά.

Τέλος, πρόσθεσε και τις τηγανιτές πατάτες και ανακάτεψε καλά ώστε το μείγμα να απλωθεί σε όλο το τηγάνι και να καλύψει τις πατάτες. Η Αργεντίνικη ομελέτα Γραχάμο είναι τώρα ζεστή και έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: cookoo

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο