Υλικά

  • Κοτόπουλο 1
  • Βούτυρο 100 γρ
  • Κρεμμύδια 2 ξερά
  • Πιπεριά κόκκινη 1
  • Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Μπύρα 1 μπουκάλι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο, τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες, την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να ροδίσει. Σβήνουμε με την μπύρα, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί ενώ προς το τέλος ρίχνουμε το θυμάρι.