Αβγά με αντζούγιες

Υλικά:

* 6 αβγά
* 2 φρ. κρεμμυδάκια
* ½ πράσινο μήλο
* 60 γρ. γιαούρτι
* 130 γρ. μαγιονέζα
* μαϊντανό
* 12 φιλέτα αντζούγιας

Eκτέλεση:

Βράζουμε τα αβγά, κόβουμε κατά μήκος και αδειάζουμε τους κρόκους.

Ψιλοκόβουμε το μήλο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα αναμειγνύ­ουμε με τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε.

Με το μείγμα ξαναγεμίζουμε τα αβγά και σερβίρουμε με ένα φιλέτο αντζούγιας στο καθένα.