Αβγά με σάλτσα ντομάτας και θυμάρι

Αβγά με σάλτσα ντομάτας και θυμάρι

Υλικά

Σάλτσα ντομάτας με θυμάρι*
4 αβγά
4-5 φέτες ζυμωτό ψωμί φρυγανισμένο
κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
μαϊντανός
φρέσκο πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια απλωτή κατσαρόλα και ρηχή ρίξτε τη σάλτσα και βάλτε τη στη φωτιά να αρχίσει να σιγοβράζει. 
Δοκιμάστε το αλάτι για να είναι του γούστου σας.
Σπάστε το κάθε αυγό σε ένα μικρό σκεύος (μπολάκι, φλιτζάνι) και από εκεί το ρίχνετε προσεκτικά πάνω στη σάλτσα που βράζει και σε απόσταση το ένα από το άλλο και τα αφήνετε για λίγα λεπτά μέχρι να πήξει το ασπράδι όπως το θέλει ο καθένας.
Σερβίρετε το κάθε αυγό πάνω στην φρυγανισμένη φέτα ψωμιού και την σάλτσα γύρω γύρω. 
Ρίξτε και τριμμένο κεφαλοτύρι, πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Tip

* Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμη «σάλτσα ντομάτας με θυμάρι»από τα γιαμ φτιαγμένη από τα χέρια της Αύρας και να κάνετε το πρωινό ακόμα ευκολότερο και νοστιμότερο.

Πηγή: lovecooking

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο