Yλικά

  • 400 γρ. βίδες
  • 250 γρ. σπανάκι (τα φύλλα)
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 200 γρ. φέτα
  • 100 γρ. ελιές Καλαμάτας
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Το τελευταίο λεπτό ρίχνουμε και το σπανάκι. Σουρώνουμε καλά τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις ελιές, τη ρίγανη, τη φέτα σπασμένη με το χέρι και το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο πιπέρι.