Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Yλικά

  • 300 γρ. κεφτεδάκια έτοιμα προτηγανισμένα ή 20 κεφτέδες από την προηγούμενη ημέρα
  • 450 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σφηνάκι κρασί γλυκό
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φαρδιά χαμηλή κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 3 λεπτά μέχρι να γυαλίσουν. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Προς το τέλος, βάζουμε τα κεφτεδάκια ή τους κεφτέδες μαζί με τον δυόσμο, ανακινούμε την κατσαρόλα ώστε να καλυφθούν με τη σάλτσα και βράζουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μείνουν για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με μακαρόνια, πουρέ πατάτας ή τηγανητές πατάτες.

Πηγή: womenonly

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο