Ετοίμασα στα γρήγορα αυτό το ορεκτικό, αφού δέν είχα περισσότερα υλικά για να φτιάξω ένα πιο ολοκληρωμένο μελιτζανάτο πιάτο.
Αν καί λίγο, την δόση μας την πήραμε...

Υλικά

2 μελιτζάνες
2 ντομάτες
1 μπαλάκι  mozzarella

Εκτέλεση

Έκοψα την μελιτζάνα σε στρογγυλές φέτες, τις αλάτισα, τις αλεύρωσα ελαφρά και τις τηγάνισα.
Μπορούμε να τις ψήσουμε και στον φούρνο ( η τηγανητή όμως έχει άλλη νοστιμιά)
Έκοψα σε ροδέλες την ντομάτα και την mozzarela.

Στήνουμε ένα πυργάκι  βάζοντας, 1 φέτα μελιτζάνα, από πάνω 1 φέτα ντομάτα, από πάνω 1 φέτα mozzarela. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά , και τελειώνουμε με ντομάτα.
Τά βάζουμε σε ένα πυρεξάκι , και τα ψήνουμε στους 180,  15 λεπτά περίπου, να ψηθη η ντομάτα και να λιώσει το τυρι. Δεν χρειάζεται κανένα υγρό, θα βγάλουν οι ντομάτες χυμό.
Με μία σπάτουλα , παίρνουμε προσεκτικέ κάθε μιλφέιγ  και το σερβίρουμε στο πιάτο, του οποίου έχουμε ραντίσει τον πάτο με λίγο βαλσάμικο.