Φέτα ψητή

Υλικά:

* 1 κομμάτι τυρί φέτα πάχους 1 δαχτυλου περίπου
* λίγο ρίγανη
* 1 δόντι σκόρδο ψιλοκομμένο
* λίγο πιπέρι
* 2-3 φετούλες ντομάτα
* 2-3 ροδελίτσες πιπεριά πράσινη.

Εκτέλεση:

1. Παίρνουμε ενα μεγάλο φύλλο αλουμινόχαρτο, το διπλώνουμε στη μέση και βάζουμε τη φέτα. Την πιπερώνουμε, απο πάνω βαζουμε τη ντομάτα, την πιπερία, το σκόρδο και τελος τη ρίγανη.
2. Διπλώνουμε καλα το αλουμινόχαρτο γύρω απ την φέτα και βάζουμε το πακετάκι σε ταψί και στον φουρνο για 20 λεπτά περίπου στους 200 βαθμόυς να μαλακώσει η φέτα και να ροδίσει.