Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθοκορφάδες
  • αρκετή ποσότητα αντράκλα
  • μαϊντανός
  • άνηθο
  • 4 αυγά
  • 80 γραμ. τυρί φέτα
  • βούτυρο 3 κουταλιές

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα μυρωδικά, τα πλένουμε καλά, τα βράζουμε και τα σουρώνουμε.Χτυπάμε τα αυγά, ομελέτα και τα τηγανίζουμε με βούτυρο.

Καίμε το βούτυρο στο τηγάνι και όταν το βγάλουμε από τη φωτιά, τρίβουμε μέσα το τυρί.Βάζουμε τα χόρτα σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με το βούτυρο και το τυρί και σερβίρουμε μαζί με την ομελέτα.