Θα φανταζόσασταν να βάλετε ποτέ καρότο σε ομελέτα; Πιθανώς όχι. Η συνταγή που σας παρουσιάζουμε είναι μια απλούστατη εκδοχή ομελέτας που μπορεί να σας προσφέρει ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα σε λίγα λεπτά. Είναι μια γρήγορη λύση για το πρωινό σας, για να ξεκινήσετε με κέφι τη μέρα.

Υλικά

2 αυγά

1 καρότο

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί

Σκόρδο σε σκόνη

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίχνετε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύετε.
Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη.
Προσθέτετε το τριμμένο τυρί, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις κάψει το λάδι ρίχνετε το μίγμα για να ψηθεί.
Σε 1,5 λεπτό αναποδογυρίζετε την ομελέτα και χαμηλώνετε τη φωτιά.
Άλλα 2 λεπτάκια τηγάνισμα και το πρωινό σας είναι έτοιμο.