Πιλάφι με άγριο ρύζι και μανιτάρια

Πιλάφι με άγριο ρύζι και μανιτάρια

Το ρύζι είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε φαγητό και το πιλάφι αυτό είναι σίγουρα η ασφαλής επιλογή. Δοκιμάστε να το φτιάξετε και δεν θα χάσετε.

Υλικά

  •  1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
  • 1 κούπα άγριο ρύζι
  • 1 κούπα φρέσκα μανιτάρια σαμπινιόν κομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
  • 2 κούπες νερό
  • Αλάτι Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι κάψτε το λάδι. Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρετε τα για πέντε λεπτά. 

Ρίξτε το ρύζι για πάρει μία γεύση και προσθέστε το νερό.Μόλις πάρει βράση, αφήστε το ρύζι σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα.Βγάλτε το από τη φωτιά και σκεπάστε το με μία πετσέτα και ένα καπάκι,

Αφήστε το να τραβήξει όλα τα υγρά και το πιλάφι σας είναι έτοιμο. 

Πηγή: i-live

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο