Υλικά

  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φετούλες
  • 2 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κυβάκια μικρά
  • λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι και πιπέρι
  • 2-3 αυγά 

Εκτέλεση

Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, στο λαδάκι καβουρδίζουμε λίγο το κρεμμύδι προσέχοντας να μην αρπάξει, ρίχνουμε μετά τον κιμά να τον γυρίσουμε και αυτόν για 3 λεπτά και προσθέτουμε τις πατάτες μας. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν καλά. Αν χρειαστεί ανακατεύουμε με προσοχή για να μη λιώσουν οι πατάτες μας.

Στο τέλος προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και  τα αυγά που τα έχουμε σπάσει σε ένα μπωλ. Ψήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά.