Πικάντικη πιπεροσαλάτα

Υλικά:

* 500 γραμμ. φέτα μαλακή
* 3 σκελίδες σκόρδο
* 6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου, σε βαζάκι)
* 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν
* 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

1. Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
2. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η φέτα που έχουμε αγοράσει να είναι μαλακή και υγρή.
3. Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.