Υλικά 

  • Δύο φιλέτα στήθος κοτόπουλου (χωρίς κόκκαλα)
  • Ένα σακουλάκι θρυμματισμένα πατατάκια μπάρμπεκιου
  • Δύο αυγά
  • Λίγο λάδι
  • Λίγο μέλι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα στήθους σε λωρίδες (όχι ψιλές ούτε πολύ χοντρές) και βγάζουμε από το ντουλάπι τρία μπωλάκια.  Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το λάδι με το μέλι, σε ένα άλλο μπωλάκι χτυπάμε τα δυο αυγά και σε ένα τρίτο μπώλ βάζουμε τα θρυμματισμένα πατατάκια.

Κατόπιν προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Αλείφουμε μία-μία τις λωρίδες του κοτόπουλου με το μείγμα λαδιού-μελιού, κατόπιν τις “βουτάμε” στο αυγό και ύστερα  στα πατατάκια.

Βάζουμε κάθε λωρίδα στα ταψί και μόλις τελειώσουμε με όλα, τα “πετάμε” στο φούρνο και χαμηλώνουμε ελάχιστα τη φωτιά. Σε μισή ωρίτσα είναι έτοιμα!