Υλικά

  • 2 μέτρια κολοκύθια
  • 2 αυγά
  • ρίγανη
  • Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
Τα κόβουμε οριζόντια και κάθετα σε μικρούς κύβους.
Σε ένα τηγάνι καίμε Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό, ρίχνουμε μέσα τα κομμένα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τα αυγά.