Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 250 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • 200 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
  • 2 αυγά
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε καλά ένα μικρό ταψί και βάζουμε το φύλλο σφολιάτας καλύπτοντας το με τη μισή επιφάνεια του φύλλου (το υπόλοιπο μισό θα το διπλώσουμε μετά από πάνω από το μείγμα των τυριών).

Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα των τυριών πάνω στο φύλλο και σκεπάζουμε με το άλλο μισό της σφολιάτας (αυτό που είπαμε ότι περίσσευε). Κλείνουμε καλά τις άκρες της σφολιάτας κάνοντας έτσι ένα μικρό πακετάκι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180ο βαθμούς, φούρνο στη μεσαία σχάρα για 30′-35′ (μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα).