Υλικά

  • 1 πακέτο ριγγατόνι
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 κούπα χυμό ντομάτας (στον τρίφτη)
  • ½ κούπα φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Παράλληλα παίρνουμε τα λουκάνικα, τους αφαιρούμε το έντερο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. 

Σε μια άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομματάκια λουκάνικου, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και λίγο ζεστό νερό και βράζουμε για 20 λεπτά. 

Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα τα μακαρόνια, τη φέτα και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά.