Υλικά

  • 2 φλιτζ. γάλα
  • 1 αυγό
  • Λίγο βούτυρο
  • 3 κουτ.σούπας ψιλό σιμιγδάλι
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180. Στρώνουμε στο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας. Περνάμε τη σφολιάτα με βούτυρο

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα με τα τυριά, το σιμιγδάλι και το αυγό. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα αποσύρουμε από τη φωτιά

Σκεπάζουμε τη σφολιάτα με το μείγμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Το βουτυρώνουμε και ψήνουμε για 40 λεπτά

Η κασερόπιτα έυκολη με σιμιγδάλι και φύλλο σφολιάτας είναι έτοιμη.

Tips

Χρησιμοποίησε ό,τι τυρί θέλεις!

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις σφολιάτα στη συγκεκριμένη συνταγή, για καλύτερο αποτέλεσμα!