Υλικά

  • 3 αυγά 
  • 1 μικρή ντομάτα σε ροδέλες
  • 2 - 3 φέτες μπέικον
  • λίγες ροδέλες ελιάς 
  • κυβάκια τυρί φέτα 
  • αλατοπίπερο, ρίγανη
  • 1 φ. ζαμπόν 
  • 1 ροδέλες πρ. πιπεριά
  • λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι ή κίτρινο τυρί

Εκτέλεση

Κόβουμε τη ντομάτα 4-5 ροδέλες και τις ζεσταίνουμε. Σε ένα μέτριο ταψάκι στρώνουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε τις ντομάτες, ελάχιστη ζάχαρη, αλάτι,πιπέρι,τις φέτες του μπέικον και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά, ελιές, φέτα, πιπέρι, ρίγανη, πιπεριά. Σπάμε τα αυγά και μέσα βάζουμε το τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο το ζαμπόν. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα υπόλοιπα υλικά και φουρνίζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ψηθεί το αυγό.