Kανελόνια ναβαρόνε

Kανελόνια ναβαρόνε

Υλικά

  • 20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια
  • 300 ml. hellmann’s real μαγιονέζα
  • 160 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα. Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια

Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και πουδράρετε με παρμεζάνα Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 10-12΄.
Σερβίρετε με σαλάτα

Πηγή: hellmans

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο