Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικο

Μανιτάρια γεμιστά με λουκάνικο

Υλικά

  • 8 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια
  • 1/2 κιλό χοντρό χωριάτικο λουκάνικο χωρίς τη μεμβράνη
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Αφαιρούμε τους βλαστούς από τα μανιτάρια και τους ψιλοκόβουμε.Αφήνουμε τα καπάκια στην άκρη.

Σε μια κατσαρόλα, σωτάρουμε το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά μέχρινα αλλάξει χρώμα. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα.Στην ίδια κατσαρόλα σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τους ψιλοκομμένους βλαστούς.

Προσθέτουμε τη σάλτσα ή το κέτσαπ και το λουκάνικο. Ανακατεύουμε και η γέμισή μας είναι έτοιμη.

Γεμίζουμε τα καπάκια των μανιταριών με μια κουταλιά της σούπας από τη γέμιση. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί. Τοποθετούμε τα γεμιστά μανιτάρια σε ένα λαδωμἐνο ταψί, και ψήνουμε στους 180ο C για 12-15 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε τα μανιτάρια μας ζεστά. 

Πηγή: xs-recipes

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο