Υλικά

Μισό κιλό κιμάς από μοσχάρι
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένη
1 κουτ.γλ. ρίγανη
1 φλιτζ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουτ.σούπας μαϊντανός
3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, το ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Τα ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε και την φέτα

Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στον φούρνο. Τα κεφτεδάκια με φέτα είναι έτοιμα

Tips

Μπορείς να τα μαγειρέψεις στο φούρνο αν θέλεις να τα κάνεις πιο υγιεινά και ελαφριά

Αν τα τηγανίσεις, αλεύρωσέ τα ελαφρά!