Αυγά γεμιστά

Υλικά

6 αβγά βραστά κομμένα στα δύο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι
50 γρ. φέτα
1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
κάππαρη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Kόβουμε τα αβγά στη μέση, αφαιρούμε τους κρόκους και τους ρίχνουμε μαζί με όλα τα υλικά (εκτός από την κάππαρη) σε πολτοποιητή δουλεύοντας μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Γεμίζουμε κάθε αβγό με λίγο από το μείγμα και διακοσμούμε κάθε αβγό με μία κάππαρη. Σερβίρουμε αμέσως.