Μύδια σαγανάκι...διαφορετικά και μουσταρδάτα!

Μύδια σαγανάκι...διαφορετικά και μουσταρδάτα!

Υλικά

  • Μύδια
  • Πράσινη καυτερή πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μουστάρδα
  • Φέτα
  • Λευκό κρασί
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια. Μία βράση το πολύ να πάρει το φαγητό για να μελώσει η σάλτσα και να δέσουν οι γεύσεις.

Πηγή: mylady

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο