Ρολάκια πίτσας Φορταλέζα

Ρολάκια πίτσας Φορταλέζα

Υλικά

  • 1 λεπτή, ιταλικού τύπου, ζύμη Pillsbury
  • 4-5 κ.σ. σάλτσα πίτσας Pillsbury
  • 55 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 55 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
  • 55 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 55 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για την επάλειψη του ταψιού
  • 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, για το πασπάλισμα του ταψιού

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη για να απλώσει σε 40 εκ.

Απλώνουμε στην επιφάνειά της την έτοιμη σάλτσα Pillsbury. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και τη ρίγανη και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε περίπου 12-14 φέτες.

Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψί και το πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο. Τοποθετούμε τις ροδέλες της πίτσας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν τα ρολάκια.

Πηγή: tovima

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο