Κοτόπουλο στο γουόκ με σόγια σος

Κοτόπουλο στο γουόκ με σόγια σος

Υλικά

για 2 άτομα

  • λίγο ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα
  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 
  • 1 κόκκινη πιπεριά, σε λεπτά μπαστουνάκια   
  • 1 πράσινη πιπεριά, σε λεπτά μπαστουνάκια  
  • 1 κίτρινη πιπεριά, σε λεπτά μπαστουνάκια 
  •  1 κρεμμύδι, σε φέτες
  • 200 ml σόγια σος 

Εκτέλεση

Σε ένα γουόκ ή σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει. Σοτάρουμε το κοτόπουλο, ώσπου να ροδίσει. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και σοτάρουμε, ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά. 

Σβήνουμε με τη σόγια σος και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά ή ώσπου να μείνουν τα μισά υγρά. 

Πασπαλίζουμε με το τζίντζερ, το σκόρδο και τον κόλιαντρο και σερβίρουμε.

Πηγή: tovima

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο