Καταϊφι τυρόπιτα

Καταϊφι τυρόπιτα

Υλικά

  • Καταϊφι 500 γρ
  • Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
  • Γάλα 1 λίτρο
  • Αυγά 2 -3
  • Φέτα 300 γρ
  • Μαύρο πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.

Πηγή: chefoulis

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο