Λιγκουίνι με σκόρδο και ντομάτα

Λιγκουίνι με σκόρδο και ντομάτα

Υλικά

  •  Μισό πακέτο λιγκουίνι 
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  •  κεφαλοτύρι 
  • 2 ώριμες ντομάτες σε κυβάκια η μια χούφτα ντοματίνια 
  • πιπέρι αλάτι 
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ρίγανη θυμάρι

Εκτέλεση

 Βράζουμε τα λιγκουίνι αλντέντε και βαστάμε στο σούρωμα μισό φλυτζάνι νερό από τα ζυμαρικά. Σε ένα βαθύ τηγάνι αφού ζεσταθεί το λάδι, τσιγαρίζουμε για μισό λεπτό το σκόρδο

Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, τοματίνια, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, και το νερό των ζυμαρικών που έχουμε κρατήσει.

Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα, ρίχνουμε μέσα τα λιγκουίνι, το μαϊντανό μία χούφτα τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω επιπλέον τυρί και πιπέρι.   

Πηγή: irida.blogspot.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο