Τηγανιά κρασάτη με χαλούμι

Τηγανιά κρασάτη με χαλούμι

Υλικά

  • 500 γρ. φιλέτο χοιρινό
  • 100 γρ. χαλούμι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 150 γρ. κρασί λευκό
  • 1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, το φασκόμηλο, το χαλούμι, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: womenonly

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο