Κολοκυθάκια γεμιστά µε τυρί και μυρωδικά Υλικά
12 μέτρια κολοκυθάκια 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. φρυγανιά 250 γραμμ. ανθότυρο (τρίμματα) 250 γραμμ. φέτα (τρίμματα) 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Πλένουμε τα κολοκύθια, αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 10΄.
2. Σε μπολ βάζουμε το ανθότυρο, τη φέτα, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
3. Χαράζουμε ελαφρά μία σχισμή κατά μήκος των κολοκυθιών (να γίνουν σαν βαρκούλες). Γεμίζουμε το καθένα με λίγη γέμιση και τα αραδιάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
4. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25-30΄.