Τορτελίνια με κρέμα και ρικότα

Τορτελίνια με κρέμα και ρικότα

Υλικά

  • 400γρ. τορτελίνια γεμιστά με τυριά
  • 200 γρ. τυρί κρέμα (ρικότα, Philadelphia)  
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι 
  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο, και το σκόρδο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το βασιλικό, την κρέμα και το τυρί και μόλις αρχίσουν να παίρνουν βράση προσθέτουμε τα τορτελίνια και μισή κουταλιά από το νερό που έβραζαν. 

Αφήνουμε να πάρουν μια βράση να δέσουν όλες οι γεύσεις, αλατοπιπερώνουμε και απολαμβάνουμε.

Πηγή: fooddaily

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο