Κουλούρι Θεσσαλονίκης με κρέμα φέτας Υλικά:

2 κουλούρια Θεσσαλονίκης (όχι τα πολύ λεπτά)
200 γρ. φέτα μαλακιά
1 ντομάτα ξεφλουδισμένη
1 πιπεριά πράσινη μικρή
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
μερικά φύλλα βασιλικό φρέσκο ή ρίγανη
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση:

Κόβουμε προσεκτικά τα κουλούρια οριζόντια στα δύο. Δουλεύουμε σε μπολ τη φέτα μαζί με την ντομάτα και την πιπεριά κομμένες σε μικρά κυβάκια, το σκόρδο και τον βασιλικό πολύ ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο και το πιπέρι, μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη αλοιφή. Μοιράζουμε την κρέμα της φέτας πάνω στα κομμένα κουλούρια, κλείνουμε με το άλλο τους μισό και σερβίρουμε.

Πηγή: Έθνος