Κεράσια σε κόκκινο κρασί με κρέμα Υλικά

•    2½ φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
•    1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
•    1 φλούδα πορτοκαλιού
•    500 γραμμ. κεράσια χωρίς κουκούτσια κομμένα στη μέση
•    1½ φλ. τσαγιού τυρί μασκαρπόνε
•    2½ κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
•    3 κ.σ. χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης

•    Εκτέλεση
Σε μικρή κατσαρόλαβάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τη φλούδα πορτοκαλιού. Αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα κεράσια μόλις πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν 2΄. Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολ για να κοπεί ο βρασμός, παγώνουμε τα ποσαρισμένα κεράσια. Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ το μασκαρπόνε με το μέλι, να ενωθούν. Σε ποτήρια του μαρτίνι ή ψηλά ποτήρια με πόδι, ισομοιράζουμε τα παγωμένα κεράσια με το χυμό τους. Ισομοιράζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Πασπαλίζουμε φιστίκι Αιγίνης.