Υλικά

  • Ψωμί του τοστ 16 φέτες (χωρίς την κόρα)
  • Ζαμπόν 10 φέτες
  • Μπέικον 5 φέτες
  • Τριμμένα τυριά διάφορα 4 κούπες
  • Γάλα 1 μεγάλη κούπα
  • Αυγά 4
  • Βούτυρο

Εκτέλεση

Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και τις στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Σκεπάζουμε με τις φέτες ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένες σε κομματάκια. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο .

Σκεπάζουμε την  επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το ρίχνουμε από πάνω.Τα αφήνουμε για περίπου μισή ώρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.