Ψαράκι στον φούρνο πικάντικο!

Ψαράκι στον φούρνο πικάντικο!

Υλικά

  • 500 gr. σκουμπρί ή άλλο ψάρι(κολιός, γόπες,..)
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ γεμάτη
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 2 πιπεριές τουρσί καυτερές
  •  Ελαιόλαδο
  •  Θυμάρι
  •  Ρίγανη
  •  Ταμπάσκο
  •  Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια και πετάμε τα κεφάλια. Πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίσουν. Απλώνουμε τα ψαράκια με την σειρά σε ένα ταψάκι.

Κόβουμε τα σκόρδα σε φετούλες, προσθέτουμε την ντομάτα διαλυμένη σε 1 ποτήρι νερού μαζί με την ζάχαρη και το ξύδι, το ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, το αλοτοπίπερο και τις πιπεριές.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς Κελσίου,μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.

Πηγή: funkycook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο