Υλικά

  •  7 φιλετα μπακαλιαρου
  •  2 κρεμμυδια 
  • μαιντανο ανηθο
  •  1 φυλλο δαφνη
  •  μπαχαρι ριγανη αλατι πιπερι
  •  2 σκελιδες σκορδο
  •  μισο κουτακι σαλτσα κονκασε 
  • ελαιολαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το ρίνουμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και το σοτάρουμε. 

Προσθέτουμε και το σκόρδο το δαφνόφυλλο το  ψιλοκ. μαιντανό και τον άνηθο . 

Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και όταν το κρεμμύδι μαραθεί προσθέτουμε με λίγο  τη σάλτσα με λίγο νερό.

Αφήνουμε την σάλτσα να πάρει βράση και ρίχνουμε μέσα τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 10 λεπτά περίπου.