Αυγοσαλάτα με μπέικον Υλικά:

8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
8 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. μαγιονέζα αλάτι πιπέρι


Eκτέλεση:

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2΄ να εξατμιστεί. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την αυγοσαλάτα με μπέικον είτε σαν γέμιση στα σάντουιτς είτε ως συνοδευτικό σε πράσινη σαλάτα, αλλά και μόνη της.