Τηγανιά τσιγγάνικη με λουκάνικο και πάπρικα

Τηγανιά τσιγγάνικη με λουκάνικο και πάπρικα

Υλικά

  • 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα, κομμένα σε ροδέλες
  • 3 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε ροδέλες
  • 2 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε φέτες
  • 6 - 7 μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
  • αλάτι, λίγο κόκκινο, γλυκό πιπέρι
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • ½ φλ. λευκό κρασί
  • λίγο ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρουμε τα λουκάνικα μαζί με τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το λευκό κρασί και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα και αλατίζουμε ελαφρά αν χρειαστεί. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο κόκκινο, γλυκό πιπέρι.

Πηγή: agelioforos

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο