Κολοκυθάκια με σάλτσα Υλικά:

•    2-3 μέτρια κολοκυθάκια
•    2 φλιτζάνια πολτοποιημένες ντομάτες
•    1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες, μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες
•    1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
•    2 κουταλιές πολτοποιημένο αβοκάντο
•    1 κουταλάκι ψιλοκομμένος βασιλικός
•    1 κουταλάκι ξερή ρίγανη
•    2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
•    Αλάτι, πιπέρι
•    Νερό
•    1/2 φλιτζάνι κοπανισμένα καρύδια

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζετε τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε στην πλάγια εγκοπή του τρίφτη, να γίνουν μικρά και λεπτά. Χτυπάτε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρύδια, προσθέτοντας νερό κατά βούληση, ώστε να πετύχετε την επιθυμητή πυκνότητα. Περιχύνετε με τη σάλτσα τα κολοκυθάκια και από πάνω ρίχνετε τα καρύδια.