Υλικά

  • 4 φέτες Μαστέλο Χιώτικο
  • 2 αυγά
  • λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
  • 1 πιάτο νιφάδες καλαμποκιού ελαφρά σπασμένες(Κορν Φλεϊκς)
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Μέλι για το σερβίρισμα
  • 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα

Εκτέλεση

Κόβουμε μέτριες φέτες το μαστέλο και ταμπονάρουμε μέσα στο αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.

Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στις νιφάδες καλαμποκιού και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι και ένα σφινάκι μαστίχα.