Ψευτομάφινς από μπέικον και αυγό

Ψευτομάφινς από μπέικον και αυγό

Υλικά 

 

  • 12 φέτες μπέικον
  • 7 αβγά
  • 1/3 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
  • μισό φλιτζάνι φέτα τριμμένη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι
  • λίγο βούτυρο (για να αλείψουμε τη μαφινιέρα) 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, το κασέρι, το αλάτι και το πιπέρι με ένα πιρούνι. Αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο τις θήκες της μαφινιέρας(ή ατομικά κυπελάκια αλουμινίου μιάς χρήσης).

Τυλίγουμε κάθε φέτα μπέικον στις θήκες της μαφινιέρας. Γεμίζουμε κάθε μπέικον ως τα 3/4 της θήκης με το μείγμα των αβγών. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρυσαφί χρώμα. Χρησιμοποιούμε ένα μαχαίρι για να τα βγάλουμε από τη μαφινιέρα.
 

Πηγή: thatseat

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο