Υλικά

  • 4 φέτες του τοστ
  • 2 φέτες μοτσαρέλα
  • για το πανάρισμα
  • 1-2 αυγά
  • αλεύρι
  • τριμμένη φρυγανιά
  • γάλα
  • αλάτι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αφαιρούμε την κόρα από τα ψωμάκια του τοστ (προαιρετικά).Βάζουμε την μοτσαρέλα  στο ψωμάκι και κλείνουμε με άλλο ψωμάκι.

Κόβουμε στη μέση.

Πανάρουμε τα σαντουιτσάκια (όπως τα σνίτσελ) και τα “βουτάμε” πρώτα στο γάλα, μετά στα αυγά (τα οποία ανακατεύουμε με το πιρούνι και προσθέτουμε λίγο αλάτι) και τέλος στη φρυγανιά.Τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.