Υλικά

  • 350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
  • 1 αυγό
  • 50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
  • 1 κουταλάκι σόγια σως
  • 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 1-2 πρέζες κύμινο
  • 1-2 πρέζες πιπέρι
  •  αλάτι
  • 1-2 πρέζες πάπρικα
  • λίγη  κανέλα (αν θες)
  • 1-2 πρέζες ψιλοκομμένο κολίανδρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια. 

Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.