Το σουφλέ τυριών είναι το αγαπημένο φαγητό για όλους. Αν όχι το νούμερο ένα, σίγουρα  στη δεκάδα τους. Μία εύκολη συνταγή και να είστε σίγουροι ότι θα ''ξεπουλίσει΄΄.

Υλικά

  • Μισό κιλό ρεγγάτο τριμμένο
  • μισό κιλό κασέρι τριμμένο
  • μισό κιλό γκούντα τριμμένο
  • 5 αυγά
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 12 φέτες μπέϊκον
  • 1 πακέτο ψωμί τοστ
  • βούτυρο

Εκτέλεση
Αλέιφουμε το ταψί μας με βούτυρο. Στρώνουμε τα ψωμιά του τοστ αφού έχουμε κόψει την κόρα και τα έχουμε βουτήξει σε γάλα μπρος-πίσω.

Βάζουμε τα μισα τυριά, στρώνουμε το μπέϊκον και τα υπόλοιπα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το σουφλέ.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.