Σαγανάκι με τυρομπουκιές σουσαμιού

Σαγανάκι με τυρομπουκιές σουσαμιού

Υλικά

  • 250 γρ. φέτα σκληρή
  • 1 αυγό
  • 2 φλιτζανάκια σουσάμι
  • Ελαιόλαδο
  • λεμόνι

Εκτέλεση

Απλώνουμε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο.

Κόβουμε τη φέτα  σε χοντρά κομμάτια 2 δαχτύλων και την βυθίζουμε πρώτα στο αυγό και μετά στο σουσάμι. Πιέζουμε το σουσάμι και στις δύο πλευρές για να κολλήσει.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τέλος, μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γύρισε την από την άλλη πλευρά και ρίχνουμε το λεμόνι. Τα βγάζουμε από το λάδι στο όριο που δεν λιώσει η φέτα και θα έχουμε το χρώμα που θέλουμε.

Πηγή: greekmezes

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο