Τηγανιτά sticks μοτσαρέλας με μπέικον

Τηγανιτά sticks μοτσαρέλας με μπέικον

Ένα σνακ για όλες τις ώρες που συνδυάζει τις αγαπημένες τροφές- τυρί και μπέικον-  που τρελαίνουν τον ουρανίσκο σου. Είναι τόσο εύκολο  και γίνεται στη στιγμή.

Υλικά

  • Μοτσαρέλα  κομμένη σε μπαστουνάκια
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Μπέικον σε φέτες

Για κάθε μπαστουνάκι τυριού χρειάζεσαι δύο φέτες οπότε υπολογίζεις την ποσότητα .

Εκτέλεση

To τυρί πρέπει να είναι στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν το τηγανίσεις

Παίρνεις ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλα και το τυλίγεις μέσα σε μία φέτα μπέικον. Βάζεις άλλη μία φέτα –χιαστή- και κρατάς τις άκρες με δύο οδοντοφλυφίδες για να μη σου “ανοίξει” όταν μπει στο καυτό λάδι. 

Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει- έντονα και λαχταριστά- και τα βάζεις σε χαρτί κουζίνας να τραβίξει το λάδι.

Πηγή: thatslife

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο