Πιτσοπατάτες

Πιτσοπατάτες

Το όνομα πιτσοπατάτες, στο ωραιότατο και γρήγορο αυτό φαγητό, το έδωσε η κόρη μου όταν ήταν 5 χρονών. Επειδή ήταν απ' τα αγαπημένα της φαγητά, κάθε φορά που ήθελε να της το φτιάξω έτσι μου το ζήταγε, οπότε μας το κόλλησε, κι έμεινε το όνομα. Πιτσοπατάτες.

 Υλικά

  •  4 -5  μέτριες πατάτες
  •  200 γρ. γκούντα τριμμένη
  •  50  γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  •  3  φέτες πάριζα κομμένη σε κυβάκια
  •  ½  πιπεριά ψιλοκομμένη
  •  ρίγανη
  •  αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες όπως τις τηγανιτές.

Όταν ετοιμαστούν, τις στραγγίζουμε και τις στρώνουμε σε ταψάκι πίτσας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και έπειτα απλώνουμε τη γκούντα, την πάριζα, την πιπεριά τέλος το κεφαλοτύρι και στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν το χρώμα που θέλουμε.

Πηγή: mytaste

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο