Μπριζολάκια του λεπτού

Μπριζολάκια του λεπτού

Υπάρχουν μέρες που για χίλιους δυο λόγους δεν έχεις διάθεση να κάνεις απολύτως τίποτα. Πόσο μάλλον να μαγειρέψεις. Μια συνταγή για αυτές τις μέρες λοιπόν, που δεν έχεις κανένα κέφι για να μαγειρέψεις, αλλά το στομάχι γουργουρίζει και θες κάτι πιο χορταστικό από ένα απλό τοστ. Λεπτά  μπριζολάκια μαριναρισμένα σε μέλι, σόγια σως και μπαλσάμικο που ψήνονται κυριολεκτικά σε 2 λεπτά.

Υλικά

  • 6-8 πολύ λεπτά χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια
  • 3 κ.σ. σόγια σως
  • 1,5 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 1,5 κ.σ. μέλι
  • 1,5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα γυάλινο μπωλ ανακατεύεις τη σόγια σως, το μέλι και το μπαλσάμικο και μαρινάρεις τα μπριζολάκια στο μίγμα για περίπου 30 λεπτά. Βάζεις ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνεις να κάψει.

Βάζεις τα μπριζολάκια στο τηγάνι και ψήνεις για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Σερβίρεις αμέσως με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι

Πηγή: marislurp

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο