Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ

Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή αλλά δεν κάνει συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση. Γεμιστά ραβιόλια με τυριά και σάλτσα με κίτρινα τυριά και ροκφόρ.

Υλικά

  • 500 γρ. ravioli γεμιστά με τυριά
  • ελαιόλαδο
  • 8 μέτρια λευκά μανιτάρια
  • 2 κούπες γάλα εβαπορέ μισό-μισό με νερό
  • 100 γρ. τριμμένα τυριά: Ένταμ, μοτσαρέλα ξερή και γραβιέρα
  • 100 γρ. ροκφόρ σε κομματάκια
  • μαϊντανό
  • πιπέρια φρεσκοαλεσμένα

Εκτέλεση

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό (για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία) και σουρώνουμε τα ραβιόλια.

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, προσθέτουμε το γάλα, τα κίτρινα τυριά, το ροκφόρ, το μαϊντανό και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο μείγμα πιπεριών .

Σημ.: Τα πιπέρια όσο περισσότερο βράζουν μέσα στο φαγητό, τόσο χάνουν το άρωμα και την ωραία γεύση τους.

Πηγή: me-nu

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο